meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Сач с два вида месо meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

сряда, 3 април 2019 г.

Сач с два вида месо

Днес реших да сготвя сач. Не успях да си харесам рецепта, затова импровизирах. Какво да кажа- получи се. Така че отива в тефтера за някой следващ път.

Продукти

400 гр пилешко филе
500 гр свински бут
сумак
5-6 с.л. майонеза
1 щафета топено сирене
3-4 картофа
1 течна сметана

Приготвяне

Месото се нарязва на хапки и по отделно се маринова със сумак и 2-3 с.л. майонеза. Налага се да е по отделно защото свинското се готви по-бавно. Първо се слага да се пече свинското. След около половин час се слага и пилешкото.Когато се позапече се слагат картофите нарязани на лентички. Не се меша за да не поемат от отделените от месото сокове и да омекнат. Когато всичко е готово се слага топеното сирене, нарязано на кръгчета и се оставя да се поразтопи. Залива се със сметаната и се сервира.

Добър апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар