meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Гъбена каша meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

неделя, 15 март 2020 г.

Гъбена каша

Тази рецепта я видях в една група във Фейсбук .Влюбих се в снимките и естествено попитах за рецептата. Благодаря на Стефка Георгиева, че я сподели.

Продукти

500 гр гъби
5 с.л. брашно ( пълни с връх)
1 с.л. червен пипер
по 250 мл вода на всяка лъжица брашно
сол на вкус

Приготвяне

В малко олио се задушават нарязаните гъби. Когато са готови се добавя черевния пипер и се разбърква. След 1-2 минути се добавя брашното.Количествата разбира се може да варират като на 1 с.л. брашно се добавят 250 мл вода. Сипва се водата, но не наведнъж и се бърка непрекъснато. Оставя се да къкри докато се сгъсти до желаната гъстота.




Няма коментари:

Публикуване на коментар