meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Играта на KIKKOMAN meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

понеделник, 5 ноември 2018 г.

Играта на KIKKOMAN

Беше отправено предизвикателство към всички нас, които обичаме вкусната храна.KIKKOMAN ни приканва да приложим въображение в приготвянето на не азиатски ястия със соев сос, така че да се получат нови, вкусни предложения. Ако някой се чуди- KIKKOMAN са производителите на най-вксния соев сос на българския пазар. Именно затова предизвикателството се казва Вкусната храна обича KIKKOMAN. Първия етап от предизвикателстово не е свързан с покупка. Трябва просто да качите снимка на ваше авторско или не ястие, което обичайно не е със соев сос, което вие сте съчетали със соев сос KIKKOMAN. Ястието не трябва да е от азиатската кухня ( можете да заложите на любимото си българско ястие например, или от фенската кухня, или каквото пожелаете)
Ако аз съм ви вдъхновила да приготвите някое от моите предложения със соев сос и имате желание да ме подкрепите ,можете да гласувате тук Вкусната храна обича KIKKOMAN .
Срокът за участиое и подкрепа е от 18.10 до 14.11 2018. В същия  период може да участвате и в жребии свързан с покупка -регистрирайте касова бележка от покупка на KIKKOMAN ЕТО ТУК. Участвате за грил Тефал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар