Всъщност оригиналната рецепта е със свинско. Но като цяло предпочитам да ползвам пилешко когато готвя. И естествено предпочитам да готвя във фурната, не на тиган. Рецептата е всекидневна-не е нещо което да се приготви за специални поводи. И все пак е добра в това си предназначение, така че не се колебайте да я опитате.Рецептата е от сайта Аз готвя
Продукти
600-700 гр пилешко филе
1 патладжан
2-3 картофа
1 морков
2 фикса Маги винен кебап
100 гр нарязана целина
Приготвяне
Месото се нарязва на хапки и се запича на тефлонов тиган. Зеленчуците се нарязват на едри кубчета и заедно с месото се слагат в тавичката. Фиксовете се разтварят във 1.200 вода и се изсипват в тавата. Пече се до готовност.
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар