meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Торта Медовик с бишкоти meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

вторник, 31 януари 2017 г.

Торта Медовик с бишкоти

Мъжът ми е фен на бисквитените торти.Когато попаднах на рецептата в сайта Експлозия от вкусове и аромати реших че мога да го изненадам с нея. Купих нужните продукти, прибрах се и се сетих че имам бишкоти. Майка отдавна искаше ''Най-после да ги направим нещо". Казах си защо пък не. Ще направя Медовик, но с бишкоти.Още с опитването й децата изядоха половината тава ( биха изяли и цялата ако не ги бях възпряла) Така че определено ще я направя отново.

Продукти

1 пакет бишкоти от големите
2 заквасени сметани
250 гр крема сирене
1 с.л. мед
100 гр масло
6 с.л. пудра захар

Приготвяне

Маслото се разбива със захарта.Добавят се медът и крема сиренето (всичко това направих в робота). Накрая  сметаната и хубаво се разбива. Всъщност при мен не се получи втечняване на крема, но все пак внимавайте, когато добавяте сметаната. Част от крема се разстила на дъното на тавичката. Отгоре се редят ред бишкоти, пак крем, бишкоти и се завършва с крем.Украсява се по желание. Аз ползвах шипков мармалад.

Добър апетит!





Няма коментари:

Публикуване на коментар