meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Бутер банички със салам и кашкавал на грил-преса meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

четвъртък, 19 януари 2017 г.

Бутер банички със салам и кашкавал на грил-преса

Домашните обичат да има разнообразие за закуска, обяд и вечеря. Понякога не намирам нищо ново и интересно и залагам на вече изпитани и одобрени рецепти.Но когато открия нещо ново, което се харесва, естествено бързам да запиша рецептата. Всъщност в днешната рецепта няма нищо сложно, но пък е вкусна. Благодаря на Елена Димитрова че ми даде идеята за нея.

Продукти

1 пакет бутер тесто
150 гр нарязан на тънко колбас по избор
1 опаковка кашкавал слайс
1 яйце

Приготвяне

Всеки лист бутер тесто се разрязва на 4 квадрата. По средата се слага колбас и 1 слайс кашкавал.Прихлупва се наполовина и краищата се притискат с пръсти. Мажат се с разбито яйце за да залепнат. Може да намажете и цялата бутерка ако искате.Слага се в загрятата грил-преса и се пекат до златисто. Авторката на блога, от който видях рецептата ги приготвя в  гофретник, но аз нямам.Всъщност според мен няма проблем и във фурната ако нямате нито едно от двете.
Добър апетит!







Няма коментари:

Публикуване на коментар