meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Френска чеснова багета meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

петък, 1 юли 2016 г.

Френска чеснова багета

На диета или не, обичам менюто ми да е разнообразно. Всъщност истината е, че в последно време не готвя особено често. Правя нещо на бързо и толкова.Явно е поредното лятно затишие. Но тази рецепта влиза в графата лесни и вкусни, така че беше приготвена, опитана и одобрена. Толкова.

Продукти

1 франзела
масло
1 ч.л. червен пипер
чубрица
сух босилек
1 скилидка чесън,счукана

Приготвяне

Франзелата се нарязва на не много дебели кръгчета. Всяко се намазва от двете страни с разстопеното масло с добавените в него подправки.Кръгчетата се слепват едно с друго в първоначалния вид на франзелата и се увиват в алуминиево фолио. Пече се 20 минути във фурната, предварително загрята на 180 градуса. След това фолиото се развива и се пече още 10тина минути. Сервира се топла.
Добър апетит!




Няма коментари:

Публикуване на коментар