meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Данубио meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

събота, 24 януари 2015 г.

Данубио

Тази страхотна рецепта от доста време е в графа чакащи.Просто така се получи. Иначе определено си струва. Благодарности на авторката на Моите кулинарни премеждия че я е споделила с нас.

Продукти

5 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 кубче мая
1 с.л. сол
2 с.л. захар
150 гр масло
брашно за меко тесто
плънка по желание ( при мен беше микс- няколко с кайма защото имах останала и няколко с нарязан пушен бут)

Приготвяне

Стандартно за тесто. Замесва се меко нелепнещо тесто и се оставя да втаса на топло. Ако ще го приготвяте за закуска можете да направите тестото от вечерта и да го приберете в хладилника. На сутринта имате перфектното тесто. Слагате плънката и оформяте на топче. Мажете с разбит жълтък и печете до златисто-кафяво.

Добър апетит!



Няма коментари:

Публикуване на коментар