meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Хрупкава печена риба meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

събота, 20 декември 2014 г.

Хрупкава печена риба

Тази рецепта съм харесала доста отдавна в сайта Аелис в страната на чудесата. Дори я приготвих веднъж, но рибата се оказа кофти . Снощи обаче реших да направя повторение защото бях сигурна че си струва. Майка ми дори иска да направя двойна доза следващия път.

Продукти

1 кг риба треска филе
1 с.л. горчица
4 с.л. кисело мляко 
50 гр масло стопено
босилек
галета

Приготвяне

Горчицата и киселото мляко се смесват с маслото и босилека. Разбърква се хубаво и с получената паста се маже рибата на тънък слой. После хубаво се овалва в галетата. Реди се в намаслена тавичка и се пече около 30 минути на 200 градуса.

Добър апетит!




Няма коментари:

Публикуване на коментар