Тази рецепта съм харесала доста отдавна в сайта Аелис в страната на чудесата. Дори я приготвих веднъж, но рибата се оказа кофти . Снощи обаче реших да направя повторение защото бях сигурна че си струва. Майка ми дори иска да направя двойна доза следващия път.
Продукти
1 кг риба треска филе
1 с.л. горчица
4 с.л. кисело мляко
50 гр масло стопено
босилек
галета
Приготвяне
Горчицата и киселото мляко се смесват с маслото и босилека. Разбърква се хубаво и с получената паста се маже рибата на тънък слой. После хубаво се овалва в галетата. Реди се в намаслена тавичка и се пече около 30 минути на 200 градуса.
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар