Уау вече станаха 200! Благодарности на авторката на Dasye''s kitchen за хубавата рецепта, която е споделила, защото както не веднъж съм казала, ние сме големи фенове на китайската храна.
Продукти
1 и 1/2 ч.ч ориз
2-3 моркова
2 шепи грах
300 гр шунка
4 яйца
Приготвяне
Оризът се сварява заедно със зеленчуците.Отцежда се и се оставя да изстине. В силно сгорещения уок тиган с малко олио се изпържват яйцата като се накъсват на парцалчета. Отделно на сух тиган се запича шунката и се добавя към ориза. Той се изсипва към яйцата и хубаво се обърква всичко заедно. Пържи се 2-3 минути и се сервира топло.
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар