Това е една рецепта по-подходяща за зимата, но какво да се прави като все я забравям. Преди време я бях открила в някакъв руски сайт. Вече не му помня името, знам само че в оригинал е със свинско месо. Обаче аз като цяло избягвам да готвя свинско и го замествам винаги с пилешко.
Продукти
800 гр пилешко филе
1 глава кромид лук
200-300 гр кашкавал
1 опаковка майонеза
4 яйца
150-200 мл прясно мляко
Приготвяне
Половината от месото се нарязва на хапки и се слага на дъното на намаслен гювеч. Отгоре се слага настъргания кашкавал и наситнената глава лук (можете да я запържите ако искате). Отгоре се слага останалата част месо също нарязана на хапки. Залива се с яйцата разбити с млякото и майонезата и се пече до готовност.
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар