meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Пилешко филе под шуба meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

петък, 27 юни 2014 г.

Пилешко филе под шуба

Това е една рецепта по-подходяща за зимата, но какво да се прави като все я забравям. Преди време я бях открила в някакъв руски сайт. Вече не му помня името, знам само че в оригинал е със свинско месо. Обаче аз като цяло избягвам да готвя свинско и го замествам винаги с пилешко.

Продукти

800 гр пилешко филе
1 глава кромид лук
200-300 гр кашкавал
1 опаковка майонеза
4 яйца
150-200 мл прясно мляко

Приготвяне

Половината от месото се нарязва на хапки и се слага на дъното на намаслен гювеч. Отгоре се слага настъргания кашкавал и наситнената глава лук (можете да я запържите ако искате). Отгоре се слага останалата част месо също нарязана на хапки. Залива се с яйцата разбити с млякото и майонезата и се пече до готовност.

Добър апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар