meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Сладко-кисели ребърца meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

понеделник, 9 октомври 2017 г.

Сладко-кисели ребърца

От както  открих комбинацията на месо със слако-кисел сос, тя ми е особено любима.Затова когато открия нова рецепта с нея, винаги я приготвям.Тази ми попадна от сайта Inspiration of life. Благодарности на авторката на блога.

Продукти

свински ребърца ( аз използвах обезкостени)
черен пипер
1 ч.л. сумак
12 с.л. захар
4 с.л. соев сос
4 с.л кетчуп
2 с.л. оцет
сусам

Приготвяне

Месото се насолява със сумак и черен пипер.Натрива се хубаво за да полепнат подправките. Пече се на хартия за печене до готовност. Захарта се слага на котлона да се карамелизира до златисто като се бърка непрекъснато да не загори.Добавят се соевия сос, кетчупът и оцетът и сосът се оставя да къкри докато се посгъсти. Сусамът се запича за кратко на тефлонов тиган.Слага се в соса и с него се залива месото.

Добър апетит!







Няма коментари:

Публикуване на коментар