Бях замислила да правя пилешки сач. Но докато избирах пилешкото филе ми хрумна да взема пържоли и да направя нещо което ми хрумна в момента. Затова яденето го кръстих фантазия. Не претендирам, че е хрумнало само на мен, но пък е вкусно. Това стига.
Продукти
4 пилешки пържоли
4-5 кисели краставички
3-4 с.л царевица от консерва
200 мл сметана за готвене
1 кутия топено сирене
100-150 гр настърган кашкавал
Приготвяне
Запекох пържолките до полуготовност. Кожата не е най-здравословното нещо на света, но запечена е сред най-вкусните. Сложих сметаната с триъгълничетата сиренца на котлона да се стопят. Залях пържолите със соса, сложих царевицата отгоре и нарязаните на колелца краставички. Върнах за още 10тина минути във фурната.Накрая естествено се слага кашкавала, който не е нужно много да се пече, а само да започне да се разстопява.
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар