meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Пилешки роладини meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

петък, 17 май 2013 г.

Пилешки роладини

Подходящо е когато имате гости например или повод за празник. В моето детство когато имахме гости винаги месото се приготвяше на скара. Аз реших да разчупя този стереотип и търся нови начини за вкусно и интересно приготвяне. Идеята заимствах от Кулинарен журнал.

Продукти

4 пилешки пържоли
250 гр сирене
млян черен пипер
сушен босилек
брашно и галета за овалване
2 яйца

Приготвяне

Начукваме пържолите.Сиренето се натрошава и се смесва с подправките.Пържолите се пълнят със сместа и се завиват на руло. Връзват се на няколко места или се набождат с клечки за зъби. Целта е плънката да остане вътре, така че как ще го направите оставям на вас. Овалват се в брашното, после в яйцето и накрая в галетата. Пекат се върху хартия за печене или се пържат според оригиналната рецепта в сгорещено олио. Аз лично избягвам пърженето и въобще употребата на мазнина, така че ги пекох върху хартия.

Добър апетит!



Няма коментари:

Публикуване на коментар