Вариант на Руло Стефани. Вкусно е, но малко тежко ми идва на мен. И това е заимствано от Кулинарен журнал.
Продукти
400-500 гр кайма
1/2к.ч. прясно мляко
1/4 филия хляб
сол, кимион, чубрица и черен пипер на вкус
4 яйца
2-3 стръка магданоз
1/2 с.л брашно
1 с.л масло
Приготвяне
Към каймата прибавям накиснатия в млякото хляб. Слагат се подправките и 1 яйце. Разбърква се и се разстила върха правоъгален найлон. От другите яйца се изпича на тефлонов тиган без мазнина омлет. Разстила се върху каймата и се завива на руло. Маже се с масло и се пече до готовност.
Няма коментари:
Публикуване на коментар