meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Пиле под капак meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

вторник, 14 май 2013 г.

Пиле под капак

Това отново съм го взела от Кулинарен журнал. Подходящо е повече за зимата защото е тежко ядене, а лятото всички предпочитаме по-лека храна. Всичко разбира се е въпрос на личен избор.

Продукти

400 гр пилешко филе
100 гр гъби
1 кофичка биволско кисело  мляко
100 гр настърган кашкавал
150 гр натрошено сирене
150 гр нарязан бекон
100 гр топено сирене
черен пипер

Приготвяне

Филето се нарязва на кубчета и се поставя в намаслено гювече.Отгоре се редят другите продукти, захлупва се и се пече при 180 градуса до готовност.

Добър апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар