Продукти
няколко предварително сварени картофа (според големината на съда, в който ще я правите)
3-4 домата
500-600 гр пилешко филе
200 мл течна сметана
2 яйца
черен пипер
чубрица
къри
кашкавал за наръсване
Приготвяне
Аз я направих в глинен гювеч. Нарязах доматите и картофите на кръгчета и ги наредих редувайки ги. Поради това че бяха повечко обаче се наложи да сложа и не в такъв ред отгоре. Така че всъщност малко поразбърках подредения вид...Запържих месото, добавих подправките и го изсипах в средата на гювеча. Разбих сметаната с яйцата и залях месото. После изпекох до готовнос и наръсих с кашкавала, като го оставих във фурната само колкото да започне да се топи.
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар