meta name="blogovoditel.com" content="9hTTe7mCvqM756VS3M4FfB9aJuEuM4" / Ariel loves to cook: Пиле по испански meta name="blogovoditel.com" content="AXU6Vs5ucIVXRfjTTcQ9yH6249jzVx" /

понеделник, 21 юли 2014 г.

Пиле по испански

 Това не е някое супер сложно ястие. Но е вкусно, спор няма. От сайта Време за губене е, като аз го приготвих с малки промени.

Продукти

1 пиле
1 глава лук
3-4 чушки (най-добре червени)
2 ч.ч ориз
3-4 домата
5-6 гъби печурки
500 мл пилешки бульон ( или в моя случай Маги 10 зеленчука разтворена във вряща вода)

Приготвяне

Пилето се разделя на порции. Лукът се запържва и когато е готов се добавят нарязаните на ситно домати. Пържат се докато се поизпари водата. През това време оризът се слага да се пече с пилешкото, наситнените чушки и гъбите на шайби и залят с бульона. Когато са готови се заливат с доматите, разбърква се и се допича още малко.

Добър апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар